ANEGIS z konferencją „Dynamics 365. Kierunek: AI” online w języku angielskim

Już 12 września 2024 r. online odbędzie się „Dynamics 365. Kierunek: AI” konferencja online poświęcona cyfrowej transformacji i narzędziom wykorzystującym modele sztucznej inteligencji do wspierania rozwoju biznesu. Jak pokonać bariery w realizacji cyfrowej transformacji przedsiębiorstwa? Jaką przewagę daje korzystanie z usług i narzędzi napędzanych sztuczną inteligencją? Jak zrobić użytek w poszczególnych obszarach działalności – sprzedaży, marketingu, finansach czy produkcji – z już dostępnych narzędzi AI? Zespół specjalistów ANEGIS i Microsoft odpowie na te pytania podczas bezpłatnej konferencji online. Prelekcje będą prowadzone w języku angielskim.

„Dynamics 365. Kierunek: AI” to konferencja online skierowana do przedstawicieli biznesu, którzy są zainteresowani rozwijaniem swoich działalności z wykorzystaniem narzędzi sztucznej inteligencji.

Motywem przewodnim wydarzenia jest zagospodarowanie potencjału technologii AI w procesie cyfrowej transformacji przedsiębiorstwa.

Zespół ANEGIS i Microsoft spotka się z uczestnikami w przestrzeni online 12 września 2024. Start konferencji o godzinie 10:00 AM CET (9:00 AM BST).

Udział w wydarzeniu jest bezpłatny. Aby zarezerwować miejsce, wystarczy zarejestrować się na stronie konferencji https://www.anegis.com/conferences/harnessing-ai

Dlaczego warto wziąć udział w spotkaniach?

Podczas konferencji:

• Dowiesz się, jak bez barier realizować proces cyfrowej transformacji biznesu, modernizując każdy obszar działalności firmy i stymulując rozwój narzędziami sztucznej inteligencji.
  • Poznasz sposoby wspierania procesów finansowych, produkcyjnych czy logistycznych przez modele AI.
  • Zobaczysz, jak sztuczna inteligencja asystuje w codziennych zadaniach sprzedawcy i marketera.
  • Ocenisz, w jakim stopniu Twoja organizacja wykorzystuje dane do podejmowania decyzji biznesowych i poznasz narzędzia, dzięki którym osiągnie w tym biegłość.
  • Specjaliści ANEGIS i Microsoft zapoznają Cię z rozwiązaniami Microsoft Dynamics 365 i Power Platform, które są wystraczające, aby w pełni przejść proces cyfrowej transformacji biznesu opartej na sztucznej inteligencji.

Z kolei o doświadczeniach i korzyściach z wdrożenia innowacyjnych rozwiązań z perspektywy klienta opowie przedstawicielka firmy BUUK Infrastructure, dostawcy sieci ostatniej mili w Wielkiej Brytanii.

„Dynamics 365. Kierunek: AI” to doskonała okazja do poznania nowoczesnych technologii automatyzujących procesy, wykorzystujących dane do wspierania decyzji biznesowych czy usprawniania codziennych zadań w różnych obszarach. To również pole do wymiany doświadczeń, poszukiwania inspiracji w rozwoju i kształtowania nowych relacji biznesowych.

Do kogo jest skierowana konferencja?

Do udziału w spotkaniach zapraszamy przedstawicieli firm, dyrektorów, menedżerów, liderów, specjalistów z obszarów IT, finansów, sprzedaży, marketingu, produkcji czy logistyki. Przygotowaliśmy sesje dla wielu obszarów działalności przedsiębiorstwa, aby pokazać szerokie spektrum wykorzystania AI w biznesie.

Jak się zarejestrować na wydarzenie?

Aby bezpłatnie wziąć udział w wydarzeniu, wystarczy wypełnić formularz na stronie konferencji https://www.anegis.com/conferences/harnessing-ai

Data i miejsce spotkania:

• 12 września 2024 r., 10:00 AM CET (9:00 AM BST), ONLINE

Liczba uczestników jest ograniczona. Zarezerwuj miejsce już dziś.

Eksploruj więcej komunikatów prasowych